over ZO living

Wie is ZO living?


ZO living is een jong Nederlands designmerk dat zich kenmerkt door tijdloos en strak vormgegeven kastelementen, die tot iedere gewenste opstelling en kleur te combineren zijn.

De designkasten zijn vervaardigd in Nederland uit de hoogste kwaliteit MDF, uitgevoerd in hoogglanslak gepolijst of zijdeglans.

De collectie bestaat uit tv-audio meubels, wandkasten, dressoirs en room dividers. De kasten zijn voorzien van greeploze deuren met een speciaal "push-to-open"systeem.

Wat onze ZO kasten bijzonder maakt is dat ze modulair zijn. Dat wil zeggen dat het allemaal aparte 'blocks' zijn. Deze kunnen zelf samengesteld worden, u kunt de kast zo groot of klein maken als u zelf wilt. Op deze site hebben we een greep uit onze collectie ZO kasten gepresenteerd. Dit is bij lange na niet wat er mogelijk is. Mocht de kast die u zoekt er niet op staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn namelijk oneindig!

Top kwaliteit design meubelen van ZO living

ZO living is ontstaan uit het idee om sfeer en design te brengen dat past bij ieder interieur, zowel klassiek als modern.

ZO living biedt prachtige aanvullingen op uw interieur met een ruim aanbod aan ZO designkasten, Safretti sfeerhaarden en diverse woonaccessoires. In onze ZO room in Groningen presenteren we een ruime selectie uit ons assortiment.
Hier kunt u inspiratie opdoen en kunnen we u vertellen over de mogelijkheden.
Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen of geeft u liever de touwtjes uit handen, dan kunnen onze interieur adviseurs u wellicht verder helpen.

Afwerking

Hoogglanslak gepolijst
Voor onze hoogglans kasten maken wij gebruik van polyurethaanlak (PU lak). PU lak wordt ook in de autoindustrie toegepast en staat bekend om zijn krasvaste en vlekwerende functie. We besteden veel zorg aan het spuiten van onze designkasten.
Eerst wordt de kast voorzien van grondverf, vervolgens wordt deze een aantal keren met de hand gespoten en tenslotte vlakgepolijst. Hierdoor ontstaat het spiegeleffect.

Zijdeglans
De kasten met een zijdeglans afwerking wordt eerst voorzien een grondverflaag en vervolgens in de gewenste kleur gespoten.

Firespaces by Safretti

Design, warmte, passie en sfeer dat is Safretti. Sfeerhaarden ontworpen door o.a. Roderick Vos, Jan des Bouvrie en Jort Mercuur. De haarden zijn vervaardigt uit het beste materiaal, branden op bio ethanol (bio-alcohol) en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Safretti heeft verschillende prestigieuze prijzen gewonnen voor haar prachtig vormgegeven en innovatieve productlijn.

ZO living is de flagshipstore van Safretti. Bij ons vindt u het grootste assortiment Safretti Firespaces. Onze samenwerking heeft zelfs geleid tot een unieke kast van ZO waarin een haard van Safretti is verwerkt, de ZOSa.

© 2011 All Rights Reserved ZO living. All trademarks used or referred to in this website are the property of their respective owners

webdesign by limess